Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr „săltat” de jandarmi pentru droguri

0 556

Jandarmii clujeni par a avea din ce în ce mai multă bătaie de cap provocată de consumatorii de droguri. Un tânăr, de 19 ani, s-a dat singur de gol.

Un tânăr care avea asupra lui „substanţe vegetale suspecte a fi interzise la deţinere”, a fost depistat, în data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 18:00, de jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca,

Acesta s-a dat de gol datorită comportamentului suspect, după cum au declarat reprezentanții grupării de jandarmi. „În urma percheziţiei corporale şi a bagajului efectuat asupra adolescentului, de 19 ani, cu domiciliul în Cluj-Napoca, s-a descoperit o cantitate semnificativă de substanţă vegetală de culoare verde – maronie, un cântar de dimensiuni mici şi o sumă de bani, pe care acesta nu le putea justifica” au mai declarat aceștia.

Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de sesizare sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, faptă prevăzută şi pedepsită de art.4 alin(1) din Legea nr.143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More