Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr „săltat” de jandarmi pentru droguri

0 543

Jandarmii clujeni par a avea din ce în ce mai multă bătaie de cap provocată de consumatorii de droguri. Un tânăr, de 19 ani, s-a dat singur de gol.

Un tânăr care avea asupra lui „substanţe vegetale suspecte a fi interzise la deţinere”, a fost depistat, în data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 18:00, de jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca,

Acesta s-a dat de gol datorită comportamentului suspect, după cum au declarat reprezentanții grupării de jandarmi. „În urma percheziţiei corporale şi a bagajului efectuat asupra adolescentului, de 19 ani, cu domiciliul în Cluj-Napoca, s-a descoperit o cantitate semnificativă de substanţă vegetală de culoare verde – maronie, un cântar de dimensiuni mici şi o sumă de bani, pe care acesta nu le putea justifica” au mai declarat aceștia.

Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de sesizare sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, faptă prevăzută şi pedepsită de art.4 alin(1) din Legea nr.143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.