Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr și periculos. Viteză record în Sălaj

0 158

Cea mai mare viteză înregistrată în Sălaj, în luna mai a fost de 184 km/h și asta în localitate. 

În data de 05 mai a.c., polițiștii au suspendat permisul de conducere unui tânăr, de 20 ani, din Sălaj, care a  circula pe Drumul Național 1H, prin localitatea Var, cu viteza de 136 km/h.

La data de 14 mai a.c., în orașul Șimleu Silvaniei, a fost depistat un alt sălăjean, în vârstă de 63 ani,  în timp ce conducea un autovehicul pe Drumul Național 1H cu o viteză mult peste limita legală admisă în localitate, respectiv 127 km/h.

Cinci zile mai târziu, în 19 mai a.c., polițiștii au înregistrat, cu mijlocul tehnic omologat, un alt tânăr, de 23 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care conducea un autovehicul pe Drumul Național 1C, din localitatea Bârsău Mare, cu viteaza de 124 km/h.

Un alt vitezoman, de 21 de ani, a fost depistat de polițiști la data de 22 mai, în localitatea Pericei, în timp ce circula cu viteza de 153 km/h, încălcând astfel limita legală de viteză cu 103 km/h.

Recordul de viteză în luna mai a.c., a fost înregistrat în data de 29, tot în localitatea Bârsău Mare pe Drumul Național 1C, unde, polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 25 de ani, din județul Maramureș, care circula cu viteza de 184 km/h în localitate.

Celor cinci conducători auto le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 zile și, bineînțeles, s-au ales și cu amenzi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More