Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr surprins în traficul rutier având în mașină droguri

0 433

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au depistat în trafic un tânăr, care avea asupra sa substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Noaptea trecută, la ora 00:05, polițiștii au oprit în trafic, pe strada 22 Decembrie 1989, din Zalău, un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din Zalău.

Polițiștii au efectuat controlul autoturismului și au identificat mai multe fragmente vegetale, de culoare verde-olive, despre care există suspiciunea că fac parte din categoria celor care produc efecte psihoactive și sunt interzise la deținere.

De asemenea,  astfel de substanțe au fost descoperite și în vestimentația tânărului.

Polițiștii au întocmit proces-verbal de constatare pentru comiterea infracțiunii de deținere de droguri de risc și au ridicat întreaga cantitate de substanțe.

Toată documentația a fost înaintată polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, în vederea continuării cercetărilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More