Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânără din Beclean, urmărită pentru tâlhărie în Italia, depistată de polițiștii bistrițeni

0 365

Polițiștii din Bistrița-Năsăud, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Poliţiei Române, au depistat o tânără, de 26 de ani, pe numele căreia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru tâlhărie calificată.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat o tânără, de 26 de ani, din localitatea Beclean, județul Bistrița-Năsăud, care era urmărită internațional.

Autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare pe numele persoanei în cauză, aceasta fiind condamnată la 6 ani de închisoare pentru comiterea  infracțiunii de tâlhărie calificată, pe teritoriul statului italian.

Astfel, în cursul lunii august 2016, în timp ce se afla într-o localitate din Italia, tânăra ar fi administrat unui bărbat, de 65 ani, o substanță care l-a adus în stare de inconștiență temporară, după care i-ar fi sustras suma de 7000 de euro, un ceas și un telefon mobil.

Pentru depistarea tinerei, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Femeia a fost reținută pentru 24 ore, urmând să fie prezentată Curții de Apel Cluj, în cursul acestei zile, în vederea demarării procedurii de predare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More