Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânără din Cluj, a murit la Paris chiar înainte să fie cerută în căsătorie

0 1.157

Andreea, o tânără în vârstă de numai 23 de ani din Gilău, județul Cluj, şi-a găsit sfârşitul la Paris, în timp ce încerca să facă o poză cu turnul Eiffel, chiar înainte să fie cerută în căsătorie de iubitul ei.

Andreea plecase cu Andrei, iubitul ei, la Paris, pe 30 martie, pentru o scurtă vacanţă. Tânărul avea un plan ascuns pentru a o cere în căsătorie, în faţa turnului Eiffel, şi chiar cumpărase un inel pentru cea care urma să devină soţia sa.

Pe 1 aprilie, Andreea şi iubitul ei se aflau pe platforma din faţa Palais de Chaillot, o zonă celebră din Paris de unde se vede foarte bine turnul Eiffel şi unde se pot face poze foarte romantice.

La un moment dat, în timp ce încerca să facă poza perfectă, Andreea s-a împiedicat şi a căzut în gol, de la o înălţime de aproximativ 10 metri.

Oamenii aflaţi în zona Palais de Chaillot au sunat disperaţi după ajutor, iar la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care a preluat-o pe tânăra româncă.

Din nefericire, din cauza loviturilor foarte grave suferite în urma căzăturii, Andreea s-a stins din viaţă.

Trupul ei a fost repatriat și ieri a fost condusă pe ultimul drum. Între timp, autorităţile din Franţa continua anchetă pentru a vedea dacă zona era securizată corespunzător.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More