Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânără din Cluj, dată dispărută. Ați văzut-o?

0 255

ionela barbu - disparuta

O femeie de 31 ani din municipiul Cluj-Napoca a dispărut de la domiciliu. Femeia a plecat de acasă şi nu s-a întors până în prezent. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

La data de 07 februarie a.c., Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că BARBU IONELA de 31 ani, a plecat voluntar de la domiciliul din localitatea Cluj-Napoca din data de 31.01.2014 şi nu s-a mai întors. Din declaraţiile concubinului femeii dispărute reiese că aceasta a mai plecat de la domiciliu în urmă cu doi ani, în mod nejustificat.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,65 m, aproximativ 60 kg., păr şaten, lung peste umăr, ochi verzi, constituție atletică, tatuaj cu steagul Turciei deasupra genunchiului drept.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More