Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăra din Cluj, declarată dispărută de familie, este bine și sănătoasă în Italia

1 22.237

O tânără de 28 de ani din Cluj-Napoca, despre care familia ei nu mai știa nimic din vara acestui an, a fost declarată dispărută la poliție în urmă cu trei zile. Aceasta a anunțat însă că este vie și nevătămată în Italia.

Polițiștii clujeni au dat publicității în 13 noiembrie faptul că Ariela Ungurean, în vârstă de 28 de ani, din Cluj-Napoca nu a mai putut fi contactată de familie din luna iunie, după ce a plecat în Italia în luna martie a anului curent.

Anunțul dispariției, difuzat și de Someșeanul.ro, a fost răspândit cu repeziciune, în special în comunitatea românilor din Italia, astfel că la doar câteva ore, persoane interesate ne-au transmis că tânăra din Cluj este în afara oricărui pericol în Italia.

Azi, am primit și confirmarea oficială din partea IPJ Cluj: ”La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii au fost anunțați de către mama tinerei de 28 de ani, din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că a fost contactată de fiica ei, care a asigurat-o că este în afara oricărui pericol, în Italia”, precizează polițiștii într-un comunicat de presă.

romance disparute italiaÎn cursul zilei de ieri, pe rețelele de socializare s-a răspândit cu viralitate o informație conform căreia o femeie a fost găsită pe stradă în zona Calcata-Faleria din Italia și că aceasta nu-și amintește cum o cheamă și de unde vine. Informația era însoțită de două fotografii, una cu femeia găsită și alta cu tânăra Ariela din Cluj-Napoca, multe persoane crezând că este una și aceeași persoană.

Din dorința de a ajuta, sute de persoane au distribuit această postare, deși fotografiile celor două arătau clar că nu sunt aceeași persoană.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anonim spune

    What is the story for the other woman? Who is she? Ukrainian family says this is a lost sister/daughter. Find her. Complete the story and get her home safely.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More