Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânără din Dej prinsă beată la volan de polițiști la Gherla

0 45

soferita beata

Pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi prevenirea comiterii de fapte antisociale, la data de 11 iulie a.c., au fost organizate şi desfăşurate acţiuni cu efective mărite, pe raza judeţului Cluj.

Astfel, circa 200 de poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, rutieri şi poliţişti specializaţi în cercetarea infracţiunilor la regimul armelor, au fost angrenaţi în activităţi.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii au efectuat peste 45 de controale în pieţe agroalimentare, localuri publice, târguri. De asemenea, a fost verificată activitatea a 96 de societăţi comerciale, fiind vizată combaterea evaziunii fiscale, a comerţului ilicit cu cereale, legume şi fructe, a contrabandei cu produse accizabile.

S-a acţionat pentru prevenirea faptelor ilicite în domeniul transportului de material lemnos, precum şi combaterea braconajului cinegetic.

De asemenea, poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie pentru fluidizarea circulaţiei, precum şi pentru prevenirea şi sancţionarea abaterilor rutiere, având în vedere principale cauze generatoare a accidentelor rutiere grave.

Astfel, în cadrul unei asemenea acțiuni a polițiștilor, la data de 11 iulie, ora 05:09, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Gherla au identificat o conducătoare auto, sub influenţa alcoolului.

Femeia, de 22 de ani, din Dej, a fost depistată în timp ce conducea un autovehicul pe strada 1 Decembrie 1918, din Gherla.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

FOTO: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More