Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânără din Reteag amendată pentru prostituție în Bistrița

0 7.306

prostituate

Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița a desfășurat la finalul săptămânii trecute mai multe acțiuni, fiind aplicate o serie de sancțiuni pentru cerșetorie sau prostituție, dar și ca urmare a unor scandaluri.

Astfel, o tânără din localitatea Reteag, comuna Petru Rareș, Anca N. în vârstă de 29 de ani, a fost depistată pe drumul de centură al municipiului Bistrița, în timp ce atrăgea persoane de sex opus în vederea întreținerii de raporturi sexuale pentru obținerea de foloase materiale. Aceasta a fost sancționată cu o amendă de 500 de lei.

Tot la acest sfârșit de săptămână pe linie de cerșetorie au fost aplicate două sancțiuni în valoare de 150 de lei pentru Pamela R. de 20 de ani și V. A. de 14 ani, ambii din Cartierul Viișoara, pentru apelarea la mila publicului de către persoane apte de muncă.

Duminică seara, tot pe Pietonal jandarmii au aplanat un scandal izbucnit între un grup de persoane care se aflau la o terasă și un bărbat care locuiește în zonă. Copilul celui din urmă, a aruncat de mai multe ori cu mingea înspre cei care se aflau la terasă. După mai multe atenționări, copilul a continuat joaca, ba mai mult, tatăl său l-a agresat pe cel care i s-a adresat acestuia. Pentru provocarea scandalului și participarea la acesta, (Legea nr. 61/1991, pct. 24), Alin M. de 38 de ani din Bistrița, a fost sancționat de jandarmi cu 200 de lei amendă.

Vineri 17 octombrie, jandarmii Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit pentru aplanarea unui scandal provocat de Carol V. de 53 de ani din Bistrița. Acesta a adresat cuvinte și expresii jignitoare persoanelor care participau la concursul de mâncat mici. Cel în cauză a fost sancționat de jandarmi cu avertisment scris pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More