Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânără păgubită cu 6000 de lei ca să-și afle norocul

0 957

Curioasă ce-i rezervă viitorul, o tânără a rămas fără bijuterii în valoare de 6000 de lei

O tânără din Baia Mare a rămas fără bijuteriile în valoare de 6000 de lei după ce s-a lăsat pe mâna unei așa zise ghicitoare.

Naivitatea a costat-o destul de scump pe o tânără din Baia Mare. În timp ce se deplasa pe bulevardul Traian din municipiu, aceasta a fost abordată de o persoană necunoscută care a convins-o că îi va ghici norocul. Victima şi-a dat jos toate bijuteriile şi le-a pus într-o bucată de hârtie astfel încât necunoscuta să facă un mic ritual. Şi ca farmecele să aibă efecte, tânăra a fost sfătuită să păstreze bijuteriile împachetate în hârtie pentru o perioadă de timp.

După ce s-a îndepărtat de „ghicitoare”, aceasta şi-a dat seama că bijuteriile, a căror valoare a fost estimată la  6 000 de lei, nu se mai aflau în hârtie şi a anunţat poliţia. Poliţiştii de investigaţii criminale desfăşoară cercetări pentru identificarea autoarei şi recuperarea prejudiciului.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More