Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânără salvată de pompieri după ce a rămas blocată în baia unui apartament din Florești

0 361

Incident bizar în localitatea clujeană Florești. O tânără a rămas blocată în baia apartamentului în care locuia cu chirie, fiind salvată de pompieri după ce vecinul acesteia a alertat autoritățile.

Incidentul a fost descris de către reprezentanții ISU Cluj, pe pagina de Facebook a instituției:

”- 112, ce urgență aveți?
– Bună ziua, din Florești vă sun…
– Care este urgența dumneavoastră?
– Am auzit zgomote din apartamentul de dedesubt și cred că cineva a rămas blocat acolo!
– Știți cine a rămas blocat în apartament sau cum s-a întâmplat?
– Nu cunosc cine locuiește acolo, cred că sunt persoane care stau în chirie. Pot doar să vă spun că aud bufnituri și cred că sunt provocate de o persoană rămasă blocată.
– Ați reușit să comunicați cu acea persoană?
– Nu se înțelege, se aude doar foarte înfundat!
– Care este adresa unde aveți nevoie de echipajele de urgență? …

 

În scurt timp de la acest apel, pompierii punctului de lucru Florești au reușit să elibereze din baia unui apartament aflat pe strada Eroilor, o tânără de 19 ani, care stătea în chirie și rămase blocată, de mai bine de 12 ore, în baia apartamentului. Totul s-a întâmplat din cauza unei defecțiuni banale la încuietoarea ușii de la baie.

”Fără hrană sau mijloace de comunicare, tânăra a reușit prin zgomotele făcute să-l atenționeze pe unul din vecinii săi, care a realizat că ceva nu este în regulă și a anunțat forțele de intervenție”, precizează reprezentanții ISU Cluj.

Recomandările pompierilor:

Un dispecer poate primi într-o tură de serviciu peste 300 de apeluri, care solicită sprijin în situații critice și foarte diverse. Fiecare apel poate fi vital și este tratat ca atare de către dispecerii de urgență.

Vă încurajăm ca atunci când apelați numărul unic 112 să aveți încredere că vorbiți cu persoana potrivită și în măsură să vă ajute. Răspundeți tuturor întrebărilor adresate de personalul din dispeceratele de urgență, fiecare detaliu poate fi vital și ajută la reacția rapidă și eficientă pentru o gamă foarte variată de urgențe.

Numărul gratuit de urgențe 112 nu este o joacă, este serviciul pe care ne bazăm cu toții atunci când viața sau bunurile sunt în pericol și așa cum îl vom folosi, așa vom beneficia de el.

Notă: conversația expusă este aproximativă și nu este transcrierea convorbirii reale

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More