Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânărul din Dej, decedat într-un accident rutier în Anglia, va fi înmormântat duminică la Sânmărghita

0 93

În urmă cu trei săptămâni, un tânăr în vârstă de 22 de ani din Dej și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în Anglia, eveniment despre care Someșeanul.ro a relatat în exclusivitate.

De trei săptămâni a fost nevoie pentru ca familia sfâșiată de durere să-și poată aduce acasă copilul, pentru a-l îngropa creștinește. Un avion va aduce vineri seara sicriul cu trupul neînsuflețit, acesta urmând să fie adus în cursul nopții din capitală la Dej, unde sâmbătă dimineața va fi depus în capela cimitirului din cartierul Mulatău.

Slujba de înmormântare va fi oficiată la capela Mulatău, duminică, de la ora 13, pentru ca apoi sicriul tânărului de 22 de ani să fie depus spre veșnică odihnă în cimitirul din localitatea Sânmărghita.

Dan Gabriel Szakacs și-a pierdut viața exact în urmă cu trei săptămâni, în dimineața zilei de vineri 6 noiembrie, în urma unui accident de circulație ce a avut loc în Passfield, la intersecția drumurilor Hollywater Road cu Lynchborough Road, lângă localitatea Bordon, unde locuia tânărul din Dej. Acesta era pasager în mașina condusă de un tânăr de 29 de ani Polonia.

Potrivit presei locale, cei doi se aflau într-un autoturism 4×4. Conducătorul auto, care circula cu mare viteză, a pierdut autoturismul de sub control, iar acesta s-a izbit violent de un copac.

În timp ce polonezul a scăpat cu viață, fiind transportat la spital cu răni care nu-i pun în pericol sănătatea, Dani a fost declarat decedat la locul accidentului.

accident Lynchborough Road
Locul accidentului în care și-a pierdut viața tânărul din Dej

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More