Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânărul dispărut vineri în apele râului Bistrița a fost găsit după cinci zile

0 45
Foto:Arhiva Someseanul
Foto:Arhiva Someseanul

Trupul neînsuflețit al tânărului ce a fost dat dispărut vinerea trecută în apele râului Bistrița, a fost găsit azi de pompierii voluntari în zona fostelor grajduri CAP de la Arcalia.

Tânărul în vârstă de 30 de ani din Viișoara a dispărut vineri, 29 mai, căutările acestuia începând din zona balastierei din cartierul Sărata.

Zi și noapte rudele, alături de pompieri și voluntari au căutat trupul bărbatului în aval de cartierul Sărata. Echipe mixte formate din pompieri, voluntari și polițiști au extins căutările în ultimele zile, pe malurile râurilor Bistrița, Șieu și Someșul Mare.

Abia miercuri, un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Șieu Măgheruș a descoperit trupul tânărului într-o zonă greu accesibilă, pe raza localității Arcalia, în zona fostelor grajduri CAP.

Polițiștii criminaliști s-au deplasat la fața locului, trupul tânărului fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. În funcție de rezultatele anchetei și de stabilirea cauzei decesului se vor lua măsuri ulterioare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More