Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânărul mort în accidentul de la Muntele Rece și-a sărbătorit ultima zi de naștere

0 6.012

Victor Vasiliță, tânărul din Florești care a murit noaptea trecută, după ce s-a răsturnat cu mașina în localitatea Muntele Rece, tocmai își sărbătorise ziua de naștere. Sâmbătă a împlinit 21 de ani și sărbătorea alături de alți prieteni la o cabană din localitatea clujeană.

Petrecerea fiind în toi, după miezul nopții, alături de alți prieteni, Victor a plecat de la cabană la bordul unui autoturism de teren. S-au aventurat pe un drum forestier, însă a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a prăbușit pe o pantă abruptă, rostogolindu-se mai bine de 50 de metri de la drum.

Alături de el în mașină se aflau Iosif Ovidiu Bogdan, de 20 de ani, din Iclod, și Alexandru Robert Avram, de 22 de ani din Cluj-Napoca.

Potrivit IPJ Cluj, Victor Vasiliță, tânărul de 21 de ani din Florești, în timp ce se deplasa pe versantul drept a DC 110, pe o suprafață de teren accidentat, proprietate privata, s-a răsurnat, rostogolindu-se pe o distanță de aproximativ 50 de metri.

Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe o parte, cu un cablu de energie electrică înfășurat în jurul caroseriei și cu un bărbat de cca 20 de ani încarcerat în acesta.

S-a acționat pentru îndepărtarea cablului și pentru descarcerarea bărbatului, prin decopertarea totală a plafonului autoturismului. Din păcate, traumatismele suferite de acesta nu erau compatibile cu viața și nu au fost posibile aplicarea manevrelor de resuscitare”, au transmis cei de la ISU Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More