Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV | Tano Moldovan reprezintă Dejul la Românii au Talent – VIDEO

1 91

Tano Moldovan Romanii au Talent Cluj

După ce sezonul trecut Zoltan Martonoș a reprezentat Dejul în spectacolul-concurs Românii au Talent organizat de Pro TV, anul acesta, la al patrulea sezon al emisiunii, a venit rândul unui alt tânăr din Dej să facă senzație în acest spectacol.

Născut în Dej, într-o familie cu 8 copii, Tică (așa cum îl cunosc prietenii) a luat în urmă cu mai bine de 10 ani calea străinătății pentru a-și face un rost în viață. Iubea dansul încă de mic și știa că doar prin dans se poate realiza. A stat 10 ani în Spania, unde a dansat în cluburi, la diverse spectacole sau concursuri. A activat chiar și într-o școală de dans, a urmat cursuri profesionale pentru a deveni instructor de dans și astfel și-a ales o cale bine stabilită în viață.

Imboldul lui pentru a-și consolida o carieră puternică în dans a fost și soția lui, Manuela, cu care s-a căsătorit în 2007. Din dragostea lor înflăcărată a rezultat superba Melissa, fetița care de pe acum îi calcă pe urme tatălui ei și vrea să ajungă o mare dansatoare.

Din 2011 s-a mutat cu soția și fetița în Grecia, unde este dansator și coregraf în cel mai mare club din Atena.

În vara acestui an a venit în vacanță în România și a profitat de ocazie să-și încerce norocul la ”Românii au Talent”. S-a prezentat la preselecțiile de la Cluj, cu costumul ROBOT creat chiar de el, iar juriul l-a îndrăgit imediat. Cu același costum, dar cu un număr diferit, a evoluat și anul trecut în cluburile din Grecia.

Duminică, Tano Moldovan (Tică) a urcat pe scenă la preselecțiile de la Cluj-Napoca, în spectacolul-concurs Românii au Talent organizat de Pro TV. Susținut din public de soție, fetiță, socru dar și de un grup de prieteni, Tano Moldovan a dat tot ce a avut mai bun și a impresionat nu doar publicul, dar și juriul. Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu, au dat fiecare câte un DA pentru dansatorul dejean, care așteaptă deja cu nerăbdare fazele următoare ale concursului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More