Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

TÂRÂT pe sol aproape 10 METRI. S-a întâmplat într-o pădure din CLUJ

0 37

caruta

Un bărbat de 49 de ani, din comuna clujeană Iara a suferit leziuni în urma unui incident petrecut în zona unei păduri de pe raza comunei Băişoara.

Ieri, bărbatul de 49 de ani, împreună cu un alt bărbat din comuna Băişoara, s-ar fi deplasat cu un atelaj cu tracţiune animală într-o pădure de pe raza comunei, pentru a aduce lemne de foc.

Astfel, după ce ar fi încărcat atelajul cu material lemnos, ar fi pornit spre localitatea Băişoara pe un drum forestier, aflat în pantă abruptă, deplasându-se pe jos, în lateralul atelajului.

La un moment dat, datorită încărcăturii atelajului şi condiţiilor de drum, ar fi cedat frâna de siguranţă a căruţei, bărbaţii nemaiputând-o controla.

În acest context, bărbatul de 49 de ani, din comuna Iara, a fost acroşat de atelaj, fiind prins şi târât pe sol aproximativ 7-8 metri, până când celălalt bărbat a reuşit să oprească atelajul.

La faţa locului a intervenit o ambulanţă pentru acordarea îngrijirilor medicale, bărbatul prezentând contuzii la nivelul feţei şi mai multe traumatisme la nivelul toracelui şi membrelor inferioare.

Cu privire la legalitatea transportului materialului lemnos, poliţiştii efectuează verificări, urmând a fi luate măsurile ce se impun pentru nerespectarea prevederilor legale în domeniu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More