Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Târgul bicicliștilor ajunge la a treia ediție la Bistrița

0 28

Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița va găzdui „Târgul Bicicliștilor”, eveniment în cadrul căruia se vor face vânzări, schimburi și donații de biciclete, piese, echipament și accesorii pentru biciclete.

Evenimentul va avea loc în zilele de 20 – 21.04 2016 de la ora 09.00 în curtea C.N. ”Andrei Mureșanu” și va face parte din manifestările dedicate săptămânii ,,Școala Altfel,, .

”Dragi bistrițeni, acum puteți să scoateți la vânzare sau schimb – biciclete, piese și accesorii de toate felurile. Ce v-a rămas mic, ce vă e în plus, ce nu vă mai place, toate lucrurile mai mărunte sau mai mari își pot găsi o nouă viață la „Târgul Bicicliștilor”. Le puteți vinde, le puteți dona, le puteți da la schimb, fiecare decide ce soarta vor avea lucrurile pe care le aduce la Târg”, spun organizatorii.

Organizatorii evenimentului sunt Asociația Bike News Bistrița, Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița și APOR BN .

Reguli de participare:

– o persoană poate veni cu maxim trei biciclete.

– uneori, povestea unei biciclete costă mai mult decât bicicleta în sine. Vă încurajăm să aduceți cu voi și povestea din spatele bicicletei, fie că o povestiți în cuvinte, într-un singur cuvânt sau într-o fotografie.

– organizatorii nu răspund pentru obiectele sau bicicletele aduse la târg, întreaga responsabilitate juridică fiind a vânzătorului.

Vânzătorii de biciclete noi sau second hand, piese și accesorii se pot înscrie pe e-mail:bikenewsbistrita@gmail.com

Înscrierea duce automat și la rezervarea gratuită a unei mese sau a unui spatiu de expunere, vânzare, schimb sau donație.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More