Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Târgul de Crăciun al școlilor dejene, în sprijinul copiilor nevoiași – VIDEO

0 761

Sute de mânuțe dibace, gospodine și meșteri pricepuți, au creat în ultimele zile o mulțime de produse pentru a fi scoase la vânzare la Târgul de Crăciun al școlilor dejene, care a avut loc duminică în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” Dej.

La expoziția cu vânzare de azi au participat școli și grădinițe din Dej, dar și reprezentanți ai instituțiilor de învățământ din Beclean sau comune din apropiere de Dej, totul pentru a strânge cât mai mulți bani care să fie donați apoi, în prag de sărbători, copiilor și elevilor cu o situație materială precară.

”Este un eveniment caritabil, în care vindem decorațiuni, și banii strânși vor fi donați la copiii nevoiași. Aceasta este a XII-a ediție a proiectului De la Copii pentru copii”, a declarat pentru Someșeanul.ro Briana Stan, președinte al consiliului elevilor din cadrul Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” Dej.

A fost forfotă mare azi în sala de sport a școlii, pe zecile de tarabe amplasate copiii expunând tot felul de produse create chiar cu mânuțele lor, aceștia fiind ajutați, bineînțeles, și de părinți sau cadre didactice.

Participanții au putut cumpăra azi diverse decorațiuni cu tematica sărbătorilor de iarnă, ghirlande, globuri sau coșulețe de Crăciun, dar și produse de patiserie, plăcinte, dulciuri, gogoși sau cozonaci.

Nimeni nu a plecat acasă cu mâna goală de la acest târg cu scop umanitar, iar în urma acestuia zeci de copii vor avea o bucurie în plus de sărbătorile de iarnă.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More