Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca se inaugurează vineri

0 624

Deschiderea ediţiei din 2017 a Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca va avea loc vineri, 24 noiembrie, anunță organizatorii. Întregul târg a fost conceput pe model european, astfel că atât clujenii, cât și turiștii, să fie încântați de oferta evenimentului.

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, autoritățile locale punând la punct ultimele detalii pentru marea deschidere de săptămâna viitoare.

Din 24 noiembrie până la final de an, în Piața Unirii din Cluj Napoca te așteaptă ZILELE FAMILIONULUI la Târgul de Crăciun. Patinoar, concerte, cadouri, bunătăți calde și multe alte minuni, toate la Târgul de Crăciun.

În Piaţa Unirii vor fi aprinse luminile festive – 19.30 şi se va da startul cumpărăturilor pentru „familion” la căsuţele cu produse gastronomice şi lucruri hand-made.

PROGRAM

19:00 Young Famous Orchestra: Lights of joy
19:30 Aprinderea luminilor în Piața Unirii
20:50 Trupa Hara – lansare videoclip „Ne vedem la Cluj

Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca va fi deschis zilnic, până în 1 ianuarie 2018.

Pe lângă căsuțele cu produse tradiționale, colinde și concerte zilnice, teatru de păpuși, ateliere de creație pentru copii, povești la gura sobei, nu va lipsi patinoarul, amplasat în acest an în jurul statuii lui Matei Corvin.

Pe lista celor mai sonore nume de artiști se numără Voltaj, Smiley, Mirabela Dauer, Analia Selis, Robin and the Backstabbers, Fără Zahăr, Moonlight Breakfast.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More