Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Târgul Produs de Cluj ajunge la Gherla săptămâna viitoare. În iunie, la Dej

0 185

Produs de Cluj - Gherla 066 (Medium)

Ca și în anii precedenți, odată cu sosirea primăverii Târgul Produs de Cluj pornește în pelerinaj în localitățile din zona Clujului. După ce în săptămânile trecute a trecut pe la Turda sau Zalău, în perioada următoare târgul va ajunge la Huedin, Gherla și Dej.

În aceste zile, Târgul Produs de Cluj se desfășoară la Huedin pentru ca de săptămâna viitoare să ajungă la Gherla, în perioada 16-18 mai.

Aici, organizatorii îi așteaptă pe gherleni cu concerte de muzică populară, dar și cu aproximativ 60 de standuri ale expozanților, meșteșugarilor și producătorilor, care scot la vânzare produse tradiționale.

Vizitatorii târgului pot cumpăra diverse produse tradiționale, printre care miere de albine, gem, siropuri naturale, ulei presat la rece, pâine de casă, turtă dulce, icoane pe sticlă, bijuterii din cupru, produse din piele prelucrată şi lemn, ceramică personalizată şi oale de lut, costume populare, împletituri din pănuşi, precum şi diverşi producători de legume, fructe şi flori şi mici producători de carne şi produse din carne.

Ca și în anii trecuți, Târgul Produs de Cluj va avea loc la Gherla pe platoul de la autogară, în timp ce la Dej se va desfășura în Piața Bobâlna. Târgul se va desfășura la Dej în perioada 6-8 iunie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More