Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Târgul ”Produs de Cluj” de la Dej a ajuns la final – FOTO/VIDEO

0 150

Targ Produs de Cluj la Dej ultima zi (4)

Trei zile de distracție și zeci de tarabe cu produse tradiționale au oferit dejenilor organizatorii târgului ”Produs de Cluj” pe perioada cât acesta a poposit la Dej.

Duminică, ultima zi a târgului de la Dej, a fost și cea mai populată de vizitatori, pe aproape întreaga durată a zilei expozanții fiind ocupați cu vânzările, iar artiștii au fost pe placul publicului numeros de la scena de spectacole.

Chiar dacă programul artistic derulat de organizatori a inclus doar spectacole de muzică populară, dejenii au fost încântați și nici ploaia torențială de la orele după-amiezii nu i-a ținut în case. Ba chiar spre lăsarea serii, centrul orașului a fost aproape plin. Bineînțeles, oamenii nu s-au înghesuit doar la tarabele cu mici și bere sau pentru spectacolele folclorice.

Vezi aici cum a fost în prima zi la ”Produs de Cluj” la Dej

Conform Ramonei Moldovan, director al Asociației Produs de Cluj, expozanții au fost și ei mulțumiți de vânzările făcute. În cele trei zile de târg s-au vândut de toate la Dej: preparate tradiţionale din carne de porc, brânzeturi ecologice, flori, vin şi ţuică, miere de albine, ulei presat la rece, produs la Luna. La mare căutare au fost și dulciurile de casă și turta dulce, gablonțurile și produsele hand-made, costumele populare, cu precădere iile, dar și produsele create de meșteri populari.

Programul zilei de duminică a început cu Teatrul de Păpuși Puck Cluj, iar de la ora 14 au avut loc spectacole folclorice cu Ansamblul folcloric ”Aranyos”, Elevii Școlii Artelor Dejene, Iulia Mesaroș, Anca Suciu, Zina Doboș, Raluca Pall, Oana Moldovan, Grupul folcloric Datini Someșene din Dej.

Vezi aici cum a fost în prima zi la ”Produs de Cluj” la Dej

De la ora 18 dejenii programul a continuat cu un spectacol folcloric susținut de Grupul Tradițional al Zegrenilor din Ceaba, Ansamblul folcloric ”Someșul Apahida”, Cristina Beldean Moșuțan, Marian Dascăl, Claudiu Moldovan, Maria Golban Șomlea, Ana Ilca Mureșan, Vasile Coca. Târgul ”Produs de Cluj” de la Dej s-a încheiat cu spectacolul susținut de Sava Negrean Brudașcu, acompaniată de orchestra ”Ceterașii de la Gherla.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More