Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Târgul Produs de Cluj, de la Gherla la Dej – GALERIE FOTO

1 239

Produs de Cluj - Gherla 027 (Medium)

Peste 60 de expozanți, meșteșugari și producători și-au întins tarabele la acest sfârșit de săptămână pentru a-și promova produsele tradiționale la Gherla, în cadrul ediției a doua a Târgului Produs de Cluj. Săptămâna viitoare, târgul va poposi la Dej, unde de vineri și până duminică dejenii pot cumpăra diverse produse tradiționale.

Nu doar de tarabe și diverse opțiuni de cumpărare a produselor tradiționale au avut parte gherlenii în acest weekend, atmosfera fiind întreținută de diverse spectacole susținute de ansambluri folclorice și interpreți de muzică populară.

În perioada 17-19 mai, Târgul Produs de Cluj va ajunge la Dej. Dejenii vor putea comercializa produse locale cum ar fi miere de albine, siropuri naturale, ulei presat la rece, pâine de casă, icoane pe sticlă, bijuterii din cupru, produse din piele prelucrată și lemn, ceramică și costume populare. Bineînțeles, nu vor lipsi berea, micii și buna dispoziție.

 

Vedeți alte imagini aici

 
Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More