Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Târgul ”Produs de Cluj” revine la Dej. Ce artiști și ce produse vor atrage interesul la ediția din weekend

0 2.628

Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, cinstim memoria înaintaşilor aşa cum ştim mai bine, păstrându-le învăţăturile, conservând şi promovând autenticul, tradiţia şi cultura populară.

De şapte ani străbatem lumea şi ţara pentru a prezenta tuturor toate cele bune de la Cluj, iar acum revenim la Dej pentru a sărbători alături de locuitorii din zonă a şaptea aniversare a proiectului care a scos din lăzile de zestre poveştile neamului, ţesute în pânză, sculptate în lemn sau măiestru pictate pe lut ars.

Aducem cu noi bucate preparate după învăţăturile lăsate moştenire prin viu grai de la mamă la fiică, uleiuri presate la rece, miere de albine şi produse apicole, dulcețuri, siropuri şi sucuri naturale, turtă dulce şi prăjituri de casă.

Nu ne lipsesc nici vinurile, lavanda sau bijuteriile lucrate de mână.

Şi vom avea alături, ca invitaţi speciali, prieteni dragi de la Asociaţia Produs în Bistriţa, vechi şi de nădejde colaboratori ai Asociaţiei Produs de Cluj.

Zilnic pe scena târgului vor evolua ansambluri folclorice şi solişti de muzică populară care vă vor cânta despre Transilvania şi Unire, despre noi şi bucuriile noastre, ale românilor. Nu va lipsi nici de această dată spectacolul de magie, care se adresează celor mici, dar şi părinţilor, pecum şi modernul nostru parc de distracţii, unde veselia este cuvânt de ordine şi adrenalina la mare căutare.

Vă aşteptăm între 15 şi 17 iunie în Piaţa Bobâlna din Dej pentru a ne sărbători pe noi şi pe toţi românii în an de centenar al României Reîntregite cu toate cele bune de la Cluj!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More