Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Târgul Produs de Cluj și Maramureș poposește în weekend la Baia Mare

0 95

targ Produs de cluj si Maramures la Baia Mare

Asociația Produs de Cluj invită maramureșenii, la finalul acestei săptămâni, la a treia ediție a Târgului Produs de Cluj și Maramureș, eveniment ce va avea loc în perioada 17-19 iulie în Piața Revoluției din Baia Mare.

Maramureșenii sunt așteptați și în acest an la standurile producătorilor Asociației Produs de Cluj, dar și ale producătorilor din Maramureș și zonele învecinate, pentru a cumpăra produse tradiționale, printre care miere de albine, gem, siropuri naturale, ulei presat la rece, pâine de casă, turtă dulce, icoane pe sticlă, bijuterii din cupru, produse din piele prelucrată şi lemn, ceramică personalizată şi oale de lut, costume populare, împletituri din pănuşi, precum şi legume, fructe şi flori, sau produse din carne.

Iar pentru ca atmosfera să fie una autentică de târg popular, organizatorii îi așteaptă pe băimăreni și nu numai cu spectacole folclorice susținute de invitați de renume din zona Transilvaniei, dar și cu activități pentru cei mici.

Programul evenimentului:

Program Targ Produs de cluj si Maramures la Baia Mare

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More