Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Târgul ”Produs de Cluj” în weekend la Dej. Vezi programul complet

0 55

targul produs de cluj la dej 2014

În perioada 6-8 iunie la Dej va poposi din nou Târgul ”Produs de Cluj”, eveniment organizat de Consiliul Județean Cluj și Asociația ”Produs de Cluj”. Dejenii vor avea parte de vineri și până duminică de spectacole folclorice susținute de artiști locali și interpreți de renume din județul Cluj și vor putea vizita și cumpăra de la standurile celor aproximativ 70 de expozanți, meșteri populari, producători zonali.

Vineri – 7 iunie

Seara de vineri este dedicată spectacolelor folclorice susținute de Clubul Vedetelor din Cluj Napoca, Mihaela Grindean, Adrian Buza, Ioana Breda Morar, Mariana Morcan, Felix Gălan și Ansamblul folcloric ”Valea Someșului” din Gherla, pentru ca seara să fie încheiată de un spectacol folcloric susținut de Angela Rusu.

Sâmbătă – 8 iunie

Ziua începe de la ora 12 cu un atelier pentru copii, de sculptură în legume și fructe, iar de la ora 14 vom avea parte de muzică ușoară cu: Deona Roman, Petra și Marin Grad, Andrei Mureșan, dar și de momente artistice cu Larisa Grad, majorete Pretty Dancers, dans modern cu Magic Stars sau dansuri de societate cu Latino Angels.

De la ora 18 urcă pe scenă Cătălin Condurache și Sandy Deac, Trupa 1 minut, iar de la 19 Emanuel Cârstea și Trupa Transylvania. Arpi & Zip Band vor încălzi atmosfera pentru concertul Desperado, care va începe la ora 21.

Duminică – 9 iunie

Cei mici vor avea parte iar de distracții, asigurat de Teatrul de Păpuși Puck Cluj, iar de la ora 14 vor avea loc spectacole folclorice. Vor urca pe scenă Ansamblul folcloric ”Aranyos”, Elevii Școlii Artelor Dejene, Iulia Mesaroș, Anca Suciu, Zina Doboș, Raluca Pall, Oana Moldovan, Grupul folcloric Datini Someșene din Dej.

De la ora 18 dejenii vor avea parte de spectacol folcloric susținut de Grupul Tradițional al Zegrenilor din Ceaba, Ansamblul folcloric ”Someșul Apahida”, Cristina Beldean Moșuțan, Marian Dascăl, Claudiu Moldovan, Maria Golban Șomlea, Ana Ilca Mureșan, Vasile Coca. Seara va fi încheiata de spectacolul susținut de Sava Negrean Brudașcu, acompaniată de orchestra ”Ceterașii de la Gherla.”

targul produs de cluj la dej - program 2014

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More