Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului
Itu sarbatori

Tăriceanu și-a contramandat vizita la Dej și Gherla

0 20

În urma anunțului făcut de Victor Ponta azi, prin care și-a depus mandatul de premier al României și demisia guvernului pe care îl conduce, Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, și-a contramandat vizita pe care trebuia să o facă vineri la Gherla și Dej.

Călin Popescu Tăriceanu avea programate vineri mai multe vizite în teritoriu, atât la Cluj-Napoca, dar și la Gherla și Dej. Situația politică actuală de la București l-a determinat pe președintele Senatului să amâne aceste vizite.

Mulțumesc mult tuturor celor care au fost alături de noi, ALDE, în pregătirea vizitei domnului Călin Popescu Tăriceanu la Dej și în intenția de a participa la acest eveniment.

Regretul meu, legat de contramandarea vizitei este cu atât mai mare, cu cât situația politică generată de demisia guvernului Ponta atrage după sine mari semene de întrebare. Speranța mea de mai bine stă însă în viziunea marilor oameni politici pe care țara îi mai are totuși, în discernământul și clar-viziunea domnului Călin Popescu Tăriceanu și a ALDE”, a declarat prim-vicepreședinte Alde Cluj și președinte ALDE Dej, ing.Vicențiu Știr.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More