Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Tarife de roaming mai mici la Cosmote

0 74

magazin cosmote

Începând cu 1 iulie, persoanele care călătoresc în străinătate beneficiază de tarife reduse cu până la 35,71% în statele membre ale Uniunii Europene (UE) şi ale Spaţiului Economic European (SEE). Cosmote România îşi extinde şi acoperirea serviciilor de roaming cu noi destinaţii, pe aeronave şi nave maritime.

Tarifele roaming pentru apelurile iniţiate de clienţii Cosmote către orice ţară din UE sau SEE vor scădea cu 17,24%, la 0,24 euro/minut (fără TVA) şi cu 12,5% pentru apelurile primite în cadrul spaţiului UE şi SEE, până la 0,07 euro/minut (fără TVA), conform reglementărilor Comisiei Europene.

Mai mult, tarifele roaming pentru SMS-urile trimise către orice număr din UE şi SEE au scăzut cu 11,11%, la 0,08 euro/SMS (fără TVA), în timp ce tariful de roaming pentru transfer de date a scăzut cu 35,71%, la 0,45 euro/MB (fără TVA). Noile tarife se aplică pentru toţi clienţii Cosmote.

Clienţii Cosmote România pot beneficia acum de mai multe destinaţii de roaming în jurul lumii. Cei care călătoresc în Costa Rica, Laos sau Mozambic dispun acum de roaming voce, în timp ce în Insulele Caraibe dispun atât de roaming voce, date, cât şi 3G.

De asemenea, roamingul de date este disponibil acum în Costa Rica, Capul Verde, Qatar, Kuweit şi Vietnam, în timp ce roamingul 3G poate fi accesat în Iordania, Kuweit şi Brazilia. Roamingul prepaid este, de asemenea, disponibil în destinaţii noi precum Afghanistan, Canada şi Indonezia.

În plus, Cosmote oferă serviciul de roaming de date pe aeronave şi nave maritime selectate. În prezent, clienţii care călătoresc cu avionul au acces la roaming de date la bordul a mai mult de 100 de aeronave Emirates, 3 aeronave Virgin Atlantic, 1 aeronavă Malaezia şi 1 aeronavă Lufthansa.

Dacă aleg să călătorească cu vaporul, clienţii Cosmote au disponibil roaming de date la bordul liniilor maritime Blue Star Ferries, Brittany Ferries, Caspi Cruises, Celtic Link Ferries, C.I.P., Discovery Cruises, Easy Cruise, European Sealines, Finnlines, Grimaldi Lines, Minoan Lines, MSC, NGSCO, Pullmantur-RCI, Tui Cruises şi altele.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More