Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tariful Supercom pentru ridicarea gunoiului a sărit de la 7 la 36 de lei de persoană. Revolta primarilor din Cuzdrioara și Mica

2 9.932

Locuitorii comunelor clujene Cuzdrioara și Mica au ajuns la capătul răbdării în ceea ce privește serviciile prestate de compania de salubritate Supercom și, mai ales de tarifele care au explodat în ultima perioadă. Nu doar locuitorii se plâng de aceste aspecte, ci chiar primarii celor două comune, care au transmis solicitări oficiale prin care cer explicații companiei Supercom.

”În ultimele luni, la toate întâlnirile avute cu ADI Ecometropolitan și SC Supercom SA am solicitat, așa cum toată lumea știe, de la noul operator de salubritate să cântărească individual pe gospodării gunoiul. După ce a început cu 7 lei / persoană, etapizat prețul a crescut până la 36 lei/ persoană, chiar dacă respectivii nu au scos pubelele la poartă, neavând deșeuri li s-a facturat. Am solicitat și scris prin două adrese cântărirea individuală precum și dorința noastră a cetățenilor de a participa la o discuție în sala mare a Centrului Multifuncțional Cuzdrioara pentru a găsii soluții agreate de toate părțile. Am spus, spun și voi spune mereu, fiecare trebuie să plătească atâta cât gunoi generează”, se arată în mesajul primarului din Cuzdrioara, Casian Rus.

Tot pe această temă și-a exprimat azi nemulțumirea și primarul comunei clujene Mica, Tiberiu Zelencz:

”Datorită faptului că prețurile pentru serviciile de salubritate au crescut exagerat în ultima perioadă (iunie 2021- 7 lei/persoană, iar în prezent 28-29 lei/persoană), nemulțumirile dumneavoastră fiind perfect justificate, astăzi am trimis o adresă către firma care ridică deșeurile de pe raza comunei noastre, prin care am solicitat lămuriri cu privire la majorarea prețului, care de la o lună la alta au fost tot mai mari.

Am mai solicitat să ne transmită dacă la fiecare gospodărie sunt cântărite deșeurile așa cum prevede contractul. Nu este pentru prima dată când am atras atenția reprezentanților Supercom, privind prețul, care în ultima perioadă a crescut nejustificat, însă de fiecare dată răspunsurile au fost evazive sau deloc. Mulți dintre dumneavoastră m-ați sunat sau ați venit personal la primărie exprimându-vă nemulțumirea. Aceeași nemulțumire o am și eu și sunt perfect de acord cu dumneavoastră și tocmai de aceea am solicitat în mod oficial poziția celor de la Supercom și doresc să primim un răspuns corect, concret și plauzibil, pentru că această situație este deja exagerată. Sunt omul care luptă și va lupta în continuare pentru binele Comunei Mica și nu voi permite nimănui să ignore nemulțumirile cetățenilor, să majoreze tarife nejustificat și nu voi tolera nici o sfidare la adresa oamenilor și a comunei noastre”, a spus Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Dani spune

    Nerespectarea contractului sau smecherii in contract? Rezilierea lui cat mai urgent.

  2. Constantin spune

    Plata indirectă a cotizației de partid.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More