Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tarom suspendă toate cursele interne din cauza Covid-19

0 86

Cursele interne Tarom sunt suspendate pentru o perioadă de 14 zile.

Compania aeriană Tarom a anunțat că începând din cursul zilei de azi, pe o perioadă de 14 zile, suspendă toate cursele interne. Măsura este luată din cauza amenințării pe care o reprezintă Covid-19.

Dragi pasageri ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu Covid 19 la nivelul companiei s-au luat următoarele măsuri:

– începând cu data de 25.03.2020, ora 12.00 (ora aterizării), am ales sa suspendam operarea pe cursele interne pentru următoarele 14 zile.
– începând cu data de 26.03.2020 vom suspenda operarea în Franța și Germania, pentru cel putin 14 zile.

Toți pasagerii afectați de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau rambursarea integrala a biletelor/tronsoanelor neutilizate. Pentru efectuarea modificărilor va rugam sa contactați agentul emitent sau orice agenție TAROM.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat dar și pentru răspunsul cu întârziere la solicitările dumneavoastră. Având în vedere numărul foarte mare de solicitări din această perioadă, deși personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă pana când se va da curs tuturor solicitărilor. Vă mulțumim pentru înțelegere, au transmis reprezentanții TAROM.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More