Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tata Motors neagă zvonurile că ar plănui o investiție la Jucu

0 38

Zvonurile conform cărora Tata Motors va investi o sumă fabuloasă într-o fabrică de asamblare în parcul industrial Tetarom 3 de la Jucu au fost dezmințite oficial. Purtătorul de cuvânt al producătorului din India a declarat că Tata Motors nu va investi la Cluj.

În ultimii ani au apărut tot mai multe informații care spuneau că Tata Motors are în plan construirea unei fabrici de asamblare în parcul industrial de la Jucu, investiție care s-ar fi ridicat la un miliard de euro. Încă din 2010 s-a zvonit că Tata Motors ar vrea să deschidă o uzină în România, anumite voci spunând că ar putea exista o investiție la Cluj.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a încercat să lămurească acest subiect și a spus că era vorba de fapt de o investiție de peste o sută de milioane de euro, dar fără să dezvăluie care ar putea fi potențialul investitor.

Șeful departamentului de comunicare de la Tata Motors lămurește pe deplin problema: ”Nu venim în România şi nu avem în vedere, în acest moment, construcţia unei fabrici în Europa.”

Tata Motors a devenit cunoscută la nivel mondial după ce a lansat în 2009 modelul Nano, cea mai ieftină mașină din lume. Indienii au avut însă un eșec total al vânzărilor din cauza problemelor de fiabilitate, după ce mai multe mașini au luat foc din senin.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More