Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Taxa suplimentara pentru plata facturilor la ghisee

0 52

In incercarea de a convinge romanii sa apeleze la echipamentele automate de plata pentru achitarea facturilor, Banca Comerciala Romana a anuntat ca va percepe taxe suplimentare pentru incasarile la ghisee. Astfel, cei care doresc sa-si plateasca facturile cu bani numerar la ghiseu trebuie sa plateasca in plus 4 lei daca sunt clienti BCR si 8 lei in plus daca nu sunt clienti ai bancii.

„BCR va continua să încurajeze plata facturilor prin echipamente automate în detrimentul plăţilor la ghişeele băncii, recent banca instalând o reţea de 400 de astfel de aparate. Dacă urmărim evoluţia numărului de tranzacţii făcute de clienţi cu ajutorul unui casier şi cele făcute fără ajutorul unui casier, adică de client însuşi prin internet banking, POS, ATM, automate bancare, observăm o creştere de la o medie anuală de 68% în 2011, la 73,5% în 2012, ajungând în decembrie 2012 la aproximativ 76%”, a declarat într-un comunicat Bogdan Marin, director executiv Canale Retail din cadrul băncii.

Depunerea de numerar în conturile curente proprii efectuate la echipamentele acceptatoare de numerar sau ghişeele băncii este gratuită.

BCR a dezvoltat conceptul de Self Service prin instalarea unei reţele de 400 de ghişee automate, valoarea investiţiei ridicându-se la circa două milioane de euro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More