Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Taxe de protecție cerute de elevi în fața unui liceu clujean. Jandarmii au mai descoperit posibile droguri la festivalul Mioritmic

0 68

Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj a anunțat luni rezultatele misiunilor desfășurate în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat.

Printre faptele descoperite de către jandarmii clujeni se află două foarte grave, depistate în fața unei instituții de învățământ din municipiu și la un festival de muzică ce a avut loc la final de săptămână la Cluj-Napoca.

Astfel, în data de 08 octombrie, la solicitarea conducerii Colegiului Tehnic ,,Anghel Saligny”, un echipaj de jandarmerie din cadrul I.J.J Cluj aflat în patrulare în zona instituţiei de învăţământ a identificat patru elevi care îşi obligau colegii să le ofere sume de bani în schimbul protecţiei.

Acestora li s-au întocmit actele de sesizare a faptei şi au fost predaţi lucrătorilor din cadrul Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca pentru continuarea demersurilor legale, se arată în comunicatul de presă al IJJ Cluj.

Totodată, cu prilejul desfăşurării ,,Festivalului Mioritmic”, jandarmii clujeni au identificat şase persoane care deţineau substanţe ce creau suspiciuni de încălcare a Legii 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Jandarmii au procedat la identificarea tinerilor și reținerea substanțelor suspecte, iar celor şase tineri, cu vârste cuprinse între 23-35 de ani, din judeţele Cluj, Maramureş, Braşov, Vaslui şi municipiul Bucureşti li s-au întocmit actele de sesizare a faptei.

Documentele şi substanţele reţinute vor fi înaintate DIICOT Cluj, în vederea continuării cercetărilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More