Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Taxe si impozite chiar si cu 16% mai mari

0 48

A devenit deja o traditie ca in prima zi lucratoare din fiecare an romanii mai constiinciosi sa se prezinte la ghisee pentru a-si achita taxele si impozitele pentru anul abia inceput.

Multimea mare de romani care s-au asezat inca de azi la cozi se explica si prin aceea ca cei care isi platesc mai repede darile la stat beneficiaza de o reducere de 10 procente pentru plata integrala.

Cei mai atenti cu datoriile si ce au de platit in fiecare an s-au dovedit si acum pensionarii, care nu au dorit sa piarda reducerea de 10% pentru plata integrala a taxelor si impozitelor datorate pentru locuinte, terenuri sau masini.

In unele orase din tara, taxele si impozitele au ramas aceleasi ca in 2012, dar in alte orase acestea s-au majorat. De exemplu, la Galati impozitele au crescut cu 4%, in timp ce la Tulcea majorarea a fost de 10%, pentru ca in Ploiesti sau Suceava locuitorii sa plateasca mai mult cu 16%.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More