Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Taxele și impozitele locale se încasează la Dej de săptămâna viitoare

0 74

Primăria Municipiului Dej informează contribuabilii, persoane fizice și persoane juridice, că încasarea impozitelor și taxelor locale, aferente anului 2016, precum și a restanțelor din anii precedenți, se va face începând cu data de 11 ianuarie.

În această perioadă se lucrează la introducerea programului special de calculare a taxelor şi impozitelor, ca urmare a apariţiei la finalul anului 2015, a Noului Cod Fiscal, care a adus modificări ale procedurilor de calcul.

La casieria Primăriei Municipiului Dej se pot plăti în aceste zile, taxele de timbru, taxe pentru acte de identitate, taxe judiciare, amenzile contravenţionale, iar pentru persoanele juridice pot fi încasate taxele şi impozitele locale prin Trezorerie.

Impozitele și taxele locale pentru anul în curs, au două scadențe de plată: 31.03.2016, respectiv 30.09.2016, cu excepţia taxelor pe clădire şi teren, care au scadenţă data de 25 a lunii următoare.

Pentru plata integrală a impozitelor și taxelor locale la clădiri, terenuri și mijloace de transport, până la data de 31.03.2016, se acordă o bonificație în procent de 10%, atât în cazul persoanelor fizice cât și a persoanelor juridice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More