Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Taximetrele din Cluj prădate de hoți

0 275

furt auto hot

Nu mai puțin de 17 taximetre din Cluj-Napoca au fost prădate de o grupare de hoți compusă din patru persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani. Conform polițiștilor, furturile ar fi fost comise în perioada martie-aprilie 2014.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj, Secţia 4 Poliţie, au identificat patru persoane bănuite că, în perioada martie- aprilie 2014, au săvârşit mai multe furturi, comise prin efracţie, din autoturisme.

Cele patru persoane, prin forţarea sistemelor de închidere, au sustras bani şi aparatură din 17 taximetre.

Aceştia, un bărbat de 28 de ani din comuna Jucu, un minor de 16 ani din Cluj-Napoca, o minoră de 15 ani din Cluj-Napoca şi un tânăr de 18 ani din Cluj-Napoca, sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat”, fapte prevăzute de Codul penal.

Alți hoți, alte mașini

În noaptea de 16 spre 17 iunie, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un autoturism parcat pe strada Viilor, din Cluj-Napoca, de unde au sustras mai multe bunuri.

Poliţiştii din cadrul I.P.J.Cluj, Secţia 6 Poliţie, au stabilit că este vorba despre doi bărbaţi, în urma verificărilor efectuate reuşind să îl identifice pe unul dintre aceştia, ca fiind un tânăr de 18 ani din Cluj-Napoca.

Conform primelor verificări, un tânăr de 18 ani din Cluj-Napoca, împreună cu o altă persoană, prin forţarea portierei stânga faţă, au pătruns într-un autoturism de unde au sustras un telefon mobil, două tablete şi un portmoneu cu documente şi bani.

Totodată, în aceeaşi perioadă, cei doi au pătruns şi într-un autoturism parcat pe strada Mestecenilor, precum şi într-un autoturism parcat pe strada Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, fără a sustrage bunuri.

Până în acest moment au fost recuperate două tablete sustrase şi predate părţii vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a identifica toate persoanele implicate şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionle, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,furt calificat”, precum şi tentativă la aceeaşi faptă, aspecte prevăzute de Codul penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More