Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Taximetrist atacat cu spray lacrimogen. Un altul lovit cu o sacoșă exact pe aceeași stradă din Zalău

0 106

Doi taximetriști au fost agresați la scurt timp pe chiar aceeași stradă din municipiul Zalău.

Cei de la IPJ Sălaj transmit faptul că oamenii legii au fost sesizați, vineri, 5 iunie, de către angajatul unei firme de taxi, despre faptul că a fost solicitat pentru o cursă din stația Porolissum până pe strada Veronica de Sălaj din Zalău.

În mașină au urcat trei persoane. Ajunși la destinație, pasagerii aveau de achitat suma de 12 lei, însă au plătit 6 lei și i-au spus taximetristului ca merg în locuință pentru a aduce diferența de bani. La scurt timp la mașină au venit două persoane și au adus suma de 4 lei, invocând motivul că nu mai au alți bani.

În moment respectiv unul dintre bărbați a pulverizat cu spray lacrimogen pe geamul mașinii, care era întredeschis, iar un alt bărbat a aruncat cu o piatră înspre mașină. Ulterior șoferul de taxi a plecat.

La scurt timp, un alt taximetrist de la o altă firmă de taxi, a fost solicitat de către o persoană pentru a-i cumpăra bunuri și a le transporta până pe aceeași stradă din Zalău. Șoferul a ajuns la destinație cu bunurile, însă pe fondul unor neînțelegeri, a fost lovit cu o sacoșă de către persoana care îl aștepta, moment în care a plecat, fără a mai lăsa cumpărăturile.

În ambele situații, șoferii au depus plângere pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea autorilor, dar și pentru administrarea întregului probatoriu, notează cei de la IPJ Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More