Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Taximetrist din Gherla snopit în bătaie de trei barbați din Mintiul Gherlii

1 47

Un taximetrist de 54 de ani din Gherla a fost snopit în bătaie, vineri dimineața în jurul orei 08:30, chiar în fața dispeceratului.

Un apel la 112 a anunțat vineri în jurul orei 08:30 faptul că un scandal a izbucnit intre mai multe persoane pe strada Teodor Speranța din Gherla. Sosiți la fața locului polițiștii au constat faptul că este vorba de trei bărbați din Mintiul Gherlii, cu vârste cuprinse între 29 și 49 de ani, care au agresat un taximetrist.

Cearta între aceștia a pornit după ce taximetristul a primit o comandă de a transporta o persoană din Gherla la Mintiul Gherla. Ajuns la destinație clientul a refuzat să se dea jos din mașină, taximetristul revenind la dispeceratul din Gherla, unde a început scandalul. În ajutorul clientului au sărit alți trei prieteni, care au năvălit cu pumnii și picioarele pe taximetrist.

Mai mulți colegi al taximetristului precum și poliția au sărit în ajutorul acestuia imobilizându-i pe agresori. La fața locului a intervenit și o ambulanță de la Gherla, însă nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Agresorii au fost încătușați și duși la secția de poliție unde au primit o amendă contravențională de 1000 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Bogdan spune

    Mare plus si multumiri ca s-a prezentat si deznodamantul faptei: imobilizare in catuse si amenda. Ar fi extrem de recomandat ca si la celalalte cauze prezentate sa se afle cum s-au sfarsit. In cazul in care s-au luat masuri acestea pot fi chiar ‘invatatura de minte’ pentru a preveni urmatoarele fapte necugetate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More