Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Taximetru răsturnat în șanț la ieșire din Dej. A fost izbit în plin de o mașină care depășea coloana – FOTO/VIDEO

0 131

Un accident de circulație s-a produs în această seară pe strada Bistriței din Dej, unde un taximetru a ajuns în șanț după ce a fost lovit de o altă mașină.

Taximetristul transporta o clientă la o casă de pe strada Bistriței. Taximetristul s-a încadrat pentru a vira la stânga lângă axul drumului, în spatele acestuia formându-se o coloană mică de mașini. Un alt șofer, aflat la volanul unui autoturism Volkswagen înmatriculat în Bistrița, nu a mai avut răbdare să stea în coloană și a intrat în depășirea acesteia tocmai în momentul în care taximetrul vira la stânga, astfel că l-a lovit în plin, în partea laterală, aruncându-l în șanț cu roțile în sus.

Din fericire, atât șoferul taximetrului, cât și pasagera acestuia, au reușit să iasă teferi din mașină, taximetristul fiind rănit ușor la braț. O ambulanță de la Dej s-a deplasat de urgență la fața locului, însă n-a fost nevoie de transportul vreunei victime la spital.

Polițiștii dejeni au demarat cercetările în acest caz, persoanele implicate în accident fiind conduse la secție pentru declarații.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More