Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Te epilezi? Ajungi în iad! – LOL

5 669

ciorapi_antiviol_par_epilat

Potrivit unui articol publicat pe site-ul ortodoxia.ro, femeile care apelează la epilare săvârșesc un păcat.

Conform sursei citate, femeile se epilează pentru că poartă haine care le expun prea mult trupul. Dacă ar purta haine mai decente, spune autorul articolului ”Epilarea trupurilor – consecință a indecenței”, femeile nu ar mai trebui să se epileze pentru că hainele ar acoperi zonele cu pilozitate crescută.

”Cu cât hainele au început să dezgolească mai multe părţi ale trupului, cu atât s-a amplificat „problema” părului nedorit expus în public. De aceea astăzi femeile se confruntă cu o problemă pe care mamele şi bunicile lor nu o aveau: epilarea părului de pe picioare, de pe mâini, de sub braţ sau din zonele pubiene.”

Hainele decoltate sunt de vină

De ce se epilează femeile? ”Pentru că poartă fuste şi pantaloni scurţi, bluze şi maiouri decoltate care expun foarte multe părţi ale trupului”, spune autorul articolului. Acesta vine și cu o rezolvare a problemei: ”Dacă ar purta fuste peste genunchi şi bluze mai largi cu mânecile peste cot atunci complexele părului în exces afişat în public ar dispărea.”

”V-aţi pus vreodată problema că Dumnezeu a creat femeia în mod special în acest fel, ca apariţia părului pe anumite zone s-o îndemne să şi le acopere, pentru a se feri astfel de indecenţă, de stârnirea poftelor bărbaţilor.”

Autorul articolului nu se ferește să dea verdicte ferme

”Epilarea intră în sfera păcatelor din cauza importanţei excesive acordată trupului, accentuând şi mai mult cercul acest vicios al indecenţei în care trăim cu toţii.”

Probabil de aceea au creat chinezii ciorapii anti-viol cu păr (foto) pentru femeile care vor astfel să evite obsedații sexual. Purtând astfel de ciorapi, se asigură cu nu se apropie niciun bărbat de ele. Mai simplu ar fi dacă nu s-ar epila, ar evita astfel și atacurile violatorilor dar și săvârșirea de păcate care să le ducă în iad.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More