Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Te vaccinezi și câștigi. Tragere la sorți specială a Loteriei Române pentru vaccinați

0 880

Loteria Română organizează o tragere la sorți pentru persoanele vaccinate, cu premii în valoare de 100.000 de lei. Câștigătorii vor fi trași la sorți, iar validarea lor se va face pe baza dovezii de vaccinare.

În perioada 14 – 27 iunie. Loteria Română organizează campania „Te vaccinezi şi câştigi”.

Jucătorii care vor achiziţiona un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6 din 49, Joker sau Loto 5 din 40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorţi pentru campania „Te vaccinezi şi câştigi”. Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune în oricare dintre urnele special amenajate în agenţiile loto, se arată într-un comunicat al Loteriei Române.

„Astfel, în susținerea programului național de vaccinare împotriva virusului COVID-19 și incurajarea populației eligibile de a se vaccina, Loteria Romana organizează campania “Te vaccinezi și câștigi”, oferind jucătorilor săi posibilitatea unor câștiguri suplimentare în valoare totală de 100.000 lei” precizează Loteria.

„Vaccinarea este singura soluție sa grăbim sfârșitul acestei pandemii, care a schimbat viata multor români și șansa de a reveni la o viață normală. Sunt încrezător, la fel ca mulți dintre semenii noștri, ca numai dacă suntem sănătoși putem să ne bucurăm de viață și să răspundem provocărilor care ni se oferă” – a declarat Sebastian-Iacob Moga – Director General Loteria Română.

Tragerea la sorţi, respectiv extragerea câştigătorilor, va avea loc în cadrul tragerilor loto din 4 iulie.

Premiile totale sunt în valoare de 100.000 de lei.

Jucătorii ale căror taloane vor fi extrase din urnă în urma tragerii la sorţi vor fi recompensaţi cu 5 premii în valoare de 10.000 lei fiecare şi un premiu în valoare de 50.000 de lei.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More