Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Țeapă cu proiecte europene: Proiecte europene plătite dar nerealizate

0 144

Poliţiştii maramureşeni desfăşoară cercetări pentru tragerea la răspundere a unui băimărean care, pretinzând că este consultant pentru întocmirea documentaţiei necesare accesării de fonduri europene, a înşelat două persoane cu suma de 1 500 de lei respectiv 1 000 de euro.

 Poliţiştii din Bârsana au fost sesizaţi despre comiterea a două înşelăciuni. Doi bărbaţi din localitate au declarat că, în cursul lunii iulie a.c., au plătit 1 500 de lei respectiv 1 000 de euro unui băimărean care a pretins că este consultant pentru întocmirea documentaţiei necesare accesării de fonduri europene iar până în prezent proiectele în domeniul creşterii animalelor nu au fost realizate.

Poliţiştii au identificat un băimărean în vârstă de 32 de ani bănuit de comiterea faptelor, se arată în comunicatul IPJ Maramureș.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More