Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

ȚEAPĂ de 2500 de EURO la o casă de schimb valutar din CLUJ-NAPOCA

0 326

euro bani

Ieri, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de o angajată a unei case de schimb valutar că ar fi fost înşelată în contexul efectuării unei tranzacţii.

În fapt, un bărbat s-a prezentat la o casă de schimb valutar de pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru a schimba 5.000 de euro în suma echivalentă în moneda naţională.

În acest context, acesta ar fi profitat de neatenţia angajatei şi ar fi înşelat-o cu 2.500 de euro, fapt constatat de femeie după ce bărbatul ar fi părăsit unitatea economică.

Ca urmare a activităţilor investigative efectuate de poliţişti, a fost identificat mijlocul de transport cu care circula bărbatul, acesta fiind depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Negreni, însoţiţ de un alt bărbat.

Procedându-se la legitimarea conducătorului autoturismului şi a pasagerului, s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni bulgari în vârstă de 47, respectiv de 49 de ani.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

În cauză, se efectuează cercetări faţă de bărbatul de 47 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 11.012 lei, echivalentul a 2500 euro şi a fost recuperat integral de către poliţişti.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More