Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tehnologie pentru bebeluși: ce dispozitive vă vor face viața mai ușoară

0 1.991

Tehnologia s-a născut pentru a ne face viața mai ușoară și ce mod mai bun de a o folosi pentru una dintre cele mai frumoase, interesante și în același timp dificile experiențe pe care le întâlnim în viața noastră: a fi mamă sau tată. În acest ghid de cumpărare de tehnologie pentru bebeluși am compilat câteva dintre cele mai interesante dispozitive și gadgeturi care să vă ajute cu cei mici acasă.

Sisteme de supraveghere: audio și camere

Pe piață există, în esență, două tipuri: cele care monitorizează pur și simplu zgomotul prin integrarea unui microfon și a unui sistem de difuzoare și cele care integrează și o cameră de luat vederi.

În acest sens, atunci când alegem o cameră de monitorizare a bebelușilor, cum sunt cele de la Philips Avent, vom lua în considerare rezoluția, dacă au sau nu audio bidirecțional, dacă înregistrează noaptea, unde sunt stocate videoclipurile și imaginile și designul acestora, deoarece este de dorit ca acestea să fie discrete și compacte.

Dacă nu vreți să fiți nevoit să apelați la telefonul mobil, monitorul de la Philips Avent pentru bebeluși monitorizează atât sunetele din cameră, cât și temperatura, permițându-vă să setați alerte. Are o rază de acțiune de până la 330 de metri și dispune de moduri de consum redus de energie. Ca o caracteristică suplimentară, acesta integrează un proiector de stele pentru a vă liniști copilul.

Termometre

Măsurarea temperaturii corpului, în locuri precum axila, urechea, gura sau rectul, este o operațiune simplă, dar în cazul unui bebeluș poate deveni complicată pentru noi și stresantă pentru acesta.

În acest sens, găsim modele care ne permit să o facem de la distanță sau cu modele originale pentru a ușura acest lucru. Există, de asemenea, modele inteligente pentru stocarea temperaturii și evaluarea evoluției acesteia de pe smartphone. De asemenea, aveți nevoie și de un termometru de apă, cum este cel de la Philips Avent, pentru a asigura o temperatură optimă în timp ce faceți baie bebelușului.

Încălzitoare și sterilizatoare de biberon

Două dispozitive foarte interesante pentru acea fază în care bebelușului încă nu i-au crescut dinții și devorează biberoane și borcane. Primul este un încălzitor de biberon, cu diverse modele care funcționează printr-o simplă ruletă și care poate fi programat prin intermediul unui ecran sau poate fi folosit în mașină. Cel de-al doilea dispozitiv este un sterilizator, un dispozitiv care va lăsa biberoanele gata de utilizare, reducând la minimum prezența germenilor. Puteți găsi biberoane și suzete, dar și încălzitoare și sterilizatoare de biberoane foarte bune, cum sunt cele de la Philips Avent.

Pompă de sân

Dacă ați decis să vă alăptați copilul, pompa de sân sau pompa de sân este un alt dispozitiv de care nu vă puteți lipsi. Acest dispozitiv nu numai că vă permite să vă exprimați laptele pentru ca altcineva să i-l poată da copilului dumneavoastră într-un biberon, dar stimulează și producția de lapte al mamei, astfel încât va fi de mare ajutor atunci când vine vorba de stabilirea alăptării.

Pompele de sân constau dintr-o cupă sau pâlnie care colectează sânul mamei, o pompă manuală sau electrică pentru aspirare și corpul unui biberon în care laptele cade pe măsură ce este extras. Pe piață puteți găsi modele manuale, care sunt cele mai ieftine, și modele electrice, care sunt mai scumpe.

Când vine vorba de a alege între un tip și altul, după cum vă puteți imagina, pompele de sân electrice sunt mult mai confortabile și mai rapide, așa că, dacă aveți suficienți bani, cel mai bine este să vă luați un model electric.

Hamac, leagăn sau balansoar pentru bebeluși

Atunci când bebelușul tău este agitat sau inconfortabil, nu este nimic mai bun decât să-l legeni pentru a-l ajuta să se calmeze. Puteți face acest lucru nu numai în brațele bebelușului, ci și într-un leagăn pentru copii, hamac sau balansoar. Din nou, și aici puteți găsi sute de modele diferite pe piață, de la cele mai simple la cele mai sofisticate. O alternativă interesantă sunt balansoarele pentru copii care funcționează automat, deoarece se mișcă singure și nu este nevoie să vă legănați copilul tot timpul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More