Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Telefon pierdut, recuperat rapid de polițiști

0 183

Un băimărean a fost fericit de către polițiștii care au recuperat rapid un telefon mobil pe care acesta l-a pierdut în parcarea unui supermarket.

Doar o jumătate de oră le-a luat poliţiştilor din Tăuţii Măgherăuş să recupereze un telefon mobil pierdut şi însuşit de o persoană care l-a găsit, transmit cei de la IPJ Maramureș. Poliţiştii au demarat activităţile de căutare după ce un băimărean a reclamat că nu-şi găseşte telefonul şi este posibil să-i fi căzut din buzunar în faţa unui centru comercial din oraş.

Deplasaţi imediat la faţa locului, un angajat al supermarketu-lui respectiv le-a oferit poliţiştilor primele indicii utile: că a văzut o persoană necunoscută care a ridicat un telefon mobil iar apoi a plecat cu un autoturism, indicând şi marca acestuia. Ca urmare a altor verificări efectuate cu operativitate de agenţii de ordine publică din Tăuţii Măgherăuş, persoana care a luat telefonul a fost găsită la un local public de pe raza unei localităţi învecinate.

Acesta a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Pentru că valoarea unui telefon nu constă doar în preţul lui, ci în valoarea fotografiilor sau a alte date stocate, băimăreanul a fost foarte fericit şi le-a mulţumit poliţiştilor pentru ca l-au scutit de neplăceri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More