Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Telegram lansează comunicarea video pentru grupuri

0 520

Cu foarte mare întârziere şi după mai multe amânări, funcţia de comunicarea video pentru mai mult de două persoane ajunge în Telegram.

Telegram oferă, în sfârşit, posibilitatea realizării conferinţelor video. Noua funcţie este oferită de ultimul update al aplicaţiei pentru iOS, Android şi desktop.

La o astfel de conferinţă video pot participa, deocamdată, doar 30 de persoane, însă, Telegram promite că numărul de persoane care pot fi adăugate va creşte în curând. Numărul participanţilor pentru conferinţele audio rămâne nelimitat.

Pe tablete şi PC-uri, unde ecranul mai mare oferă mai mult spaţiu de manevră, utilizatorii vor putea afişa în paralel o fereastră cu o parte a participanţilor la conferinţă şi o listă cu numele tuturor celor invitaţi.

Utilizatorii pot partaja, în timpul unei conferinţe video, atât ecranul propriului dispozitiv (util pentru prezentări şi alte demonstraţii), cât şi filmările făcute cu camera foto în timpul conferinţei.

Cu aceeaşi ocazie, Telegram şi-a îmbunătăţit sistemul de reducere a zgomotului ambiental, susţinând, cu umor, că utilizatorii pot mânca ceva crocant în timpul conferinţelor, fără ca zgomotul să fie auzit de ceilalţi participanţi.

Unul dintre motivele pentru care această facilitate a întârziat atât de mult este faptul că producătorul a dorit să o lanseze simultan pe toate platformele pe care funcţionează aplicaţia, atât pe dispozitive mobile, cât şi pe computere.

Iniţial, suportul pentru conferinţe video era promis pentru anul trecut. Apoi, acesta a fost amânat pentru luna mai a acestui an, ca, într-un final, să fie implementat la finalul lunii iunie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More