Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Tembeli care pun în pericol viața oamenilor. Containere în mijlocul drumului, la Chiuiești – FOTO

0 324

Un șofer care circula în miez de noapte prin localitatea clujeană Chiuiești a evitat la limită producerea unui accident de circulație care putea avea consecințe grave.

Bărbatul circula cu autoturismul pe podul de peste Valea Bricii, din localitatea Chiuiești, în momentul în care s-a trezit în fața mașinii cu două containere de mari dimensiuni. Incidentul a avut loc în jurul orei 3:45, pe o vreme ploioasă și cu vizibilitate redusă din cauza ceții.

Norocul șoferului a fost că nu circula cu viteză și astfel a putut să evite în ultima clipă impactul cu respectivele containere de deșeuri menajere. Mai mult, șansa a făcut ca în timpul manevrei de evitare a tomberoanelor să nu piardă controlul volanului, în caz contrar putând chiar să se răstoarne de pe pod.

Deocamdată nu se știe cine au fost indivizii responsabili de o astfel de grozăvie, containerele fiind clar puse în mijlocul șoselei de cineva. Rămâne ca instituțiile abilitate să descopere autorii și să-i tragă la răspundere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More