Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tentativă de evadare din Penitenciarul Gherla

0 254

Un deținut periculos a încercat să evadeze din Penitenciarul Gherla.

În cursul zilei de joi, 12 decembrie, un deţinut periculos a încercat să evadeze de la Penitenciarului Gherla. Este vorba despre Niki Mădălin Lupu, condamnat la închisoare pe viaţă pentru patru crime.

Acesta ar fi folosit un obiect ascuţit improvizat și ar fi încercat spargerea peretelui camerei de deţinere. O echipă constituită din aparatului central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor s-a deplasat la Penitenciarul Gherla pentru a ancheta cazul.

Vă confirmăm faptul că joi, 12.12.2019, la nivelul Penitenciarului Gherla, a fost înregistrată o tentativă de evadare, eveniment prevenit şi gestionat cu operativitate de poliţiştii de penitenciare aflaţi în serviciu.

Prin activităţi operativ-informative specifice, angajaţii Penitenciarului Gherla au identificat persoana condamnată care, prin utilizarea unui obiect ascuţit improvizat, a încercat perforareaperetelui camerei de deţinere.

Subliniem faptul că tentativa s-a concretizat într-o scobitură în peretele camerei, iar nu într-un tunel, aşa cum eronat s-a vehiculat în spaţiul public, au transmis reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More