Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tentativă de omor în Ileanda. Şi-a lovit prietenul cu un topor

0 237

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, a fost arestat după ce a atacat un alt bărbat, de aproximativ 60 de ani, cu un topor. Totul s-a întâmplat în urma unei vizite amicale.

Conform IPJ Sălaj, un bărbat de 41 de ani, a fost reţinut de către poliţişti pentru tentativă de omor. Cel arestat a fost arestat după ce şi-a atacat prietenul cu un topor. Evenimentul s-a petrecut la data de 11 noiembrie, în localitatea sălăjeană Ileanda, pe fondul unui conflict spontan izbucnit între agresor şi victima lui.

Din afirmaţiile poliţiştilor agresorul se afla în vizită acasă la prietenului său, în localitatea Ileanda, şi că, la un moment dat, aceştia au început să se certe. În timpul altercaţiei, musafirul a pus mâna pe un topor şi i-a aplicat o lovitură gazdei sale în zona capului. Victima, un bărbat de aproximativ 60 de ani, a fost transportată la spital, iar agresorul a fost dus la audieri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More