Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tentativă de omor la Nicula. Scandalul a pornit de la o fată, iar un tânăr a ajuns la spital

0 3.007

Scandal uriaș în noaptea de vineri spre sâmbătă în Nicula, o bătaie soldându-se cu un tânăr în stare gravă la spital și un altul în arestul poliției. Bătaia a pornit, pe fondul alcoolului, de la o fată, disputată de doi tineri.

Un tânăr din comuna Almașu, județul Sălaj, care lucrează în zona orașului Gherla, a ajuns sâmbătă dimineața la spital mai mult mort decât viu. Acesta a fost victima unei agresiuni, care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în localitatea Nicula, de lângă Gherla. Giorgian Oprescu, a fost bătut cu bestialitate de către alți trei tineri, printre care se afla și Ionuț Butuza.

Acesta din urmă, este actualul iubit al Ionelei Mustea, fost iubită a victimei Giorgian Oprescu.

După ce au consumat câteva pahare zdravene de alcool, tinerii au pornit scandalul. S-au întâlnit pe stradă cu Giorgian, fostul iubit al Ionelei, și au tăbărât cu pumnii și picioarele pe el. Cel care a aplicat cele mai crunte lovituri a fost actualul iubit al fetei, Ionuț Butuza. După ce și-au făcut numărul de vitejie, cei trei agresori l-au lăsat pe Giorgian să zacă inconștient pe stradă și și-au văzut de drum.

Potrivit Ziarul Clujean, victima a fost transportată în stare gravă la spital, în Gherla, de unde Giorgian a fost transferat, din cauza rănilor grave suferite, la Spitalul de Urgență din Cluj-Napoca.

În tot acest timp, oamenii legii au demarat cercetările, iar în scurt timp au identificat și făptașii. Ionuț Butuza a fost prins de polițiști și reținut, iar procurorii au demarat acțiunea penală împotriva agresorilor, Butuza fiind acuzat de tentativă la omor. Acesta a fost ulterior arestat pentru 30 de zile, în urma deciziei Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj:

 

„În baza art. 226 şi art. 223 alin. 2 Cod procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului B.T.S.I., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 26 noiembrie 2017 şi până la data de 25 decembrie 2017, inclusiv. În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art. 272 al. 1 Cod Procedură Penală stabileşte onorariu pentru apărătorul desemnat din oficiu pentru inculpat, în sumă de 260 lei, care se va avansa din Fondul Ministerului Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti în favoarea Baroului Cluj – av. Farcas Luisa Valentina. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul şi cu procurorul. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 26 noiembrie 2017, ora ¬¬12:35, în prezenţa inculpatului reţinut”, precizează judecătorii de la Tribunalul Cluj în încheierea ședinței de arest preventiv.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More