Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tentativă de omor, prostituție a minorilor și uz de fals. Cinci persoane puse după gratii într-o singură zi

0 283

Cinci persoane au fost puse după gratii. Printre acestea se află o femeie condamnată pentru prostituția minorilor, dar și un bărbat condamnat pentru tentativă de omor.

Cei de la IPJ Maramureș transmit faptul că, ieri, 25 martie, polițiștii maramureșeni au pus în aplicare cinci mandate de executare a pedepsei închisorii.

Astfel la Sighetu Marmației, polițiștii Biroului Urmăriri au identificat doi tineri, pe numele cărora Judecătoria Sighetu Marmației a emis mandate de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Dintre aceștia, un tânăr de 31 de ani a fost condamnat la 2 ani, 2 luni și 20 de zile închisoare, iar  un tânăr de 32 de ani are de executat o pedeapsă de 1 an și 6 luni închisoare.

 De altfel, un băimărean, de 42 de ani, condamnat la 1 an și 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de uz de fals a fost identificat și încarcerat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale.

Și polițiștii din Ulmeni au încarcerat un bărbat de 49 de ani, de pe raza comunei, pe numele căruia Tribunalul Maramureș a emis mandat de executare a pedepsei de 4 ani de închisoare în regim de detenție pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

Nu în ultimul rând, o femeie de 36 de ani, din Sălsig, condamnată de Curtea de Apel din Reggio Calabria, Italia, la 9 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de inducere, favorizare și exploatarea prostituției, respectiv prostituția minorilor, a fost depistată și încarcerată de polițiștii din localitate.

Toate persoanele au fost depuse în penitenciar în vederea executării pedepselor, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More